5 ХЛІБІВ та 2 РИБИ

 

про наскнигиматеріалипідтримати

на головну сторінкунаписати нам листа5 ХЛІБІВ та 2 РИБИ
у FACEBOOK5 ХЛІБІВ та 2 РИБИ у TWITTER

Щоденні роздуми  

 

 

квітень

 

14

 

повернутися

 

Твоя субота

 

"А учні, як почули, що живий Ісус, і Марія Магдалина Його бачила, не йняли тому віри"

Мр. 16:11

 

Ісус помер на хресті. Його поховали в приватному гробі в саду Йосипа з Ариматеї. Жінки з Галілеї на власні очі бачили, як бездиханне тіло Христа поклали в висіченій печері. Учнів теж давно ніхто не бачив після схоплення вчителя в Гефсиманії. Що це? Невже кінець іторії, яка так оптимістично розпочиналася?

Ніч темною пеленою накрила стіни Єрусалиму. В саду, де біля свіжого гробу відпочивали римські легіонери, голосно співали цвіркуни. В одному з непримітних домів у верхній кімнаті ледь жевріла лампадка, навколо якої схилилися десять розчарованих чоловіків.

Невже слова про вічне царство, про оселі для кожного, про перемогу світла над темрявою залишились тільки словами? А воскресіння Лазаря, сина наїнської вдови, ходженя по воді, помноження хліба та риби лиш дешеві трюки вправного ілюзіоніста? Що далі?

Такі зрадливі думки не покидали втомлених учнів розп’ятого Месії. Мовчанка…

А далі була субота. Один з тих днів, які приходять після великого розчарування. Час, коли зовсім не чути голосу Спасителя, коли налите свинцем небо ніби образилось на тебе. Такі дні не віщують нічого доброго. Від відчуття непоправної втрати душу сковує страх. Від невтішної реальності зникає надія на світле майбутнє. Пустота…

Можливо, і в твоє життя прийшла субота? Напевно, ти теж, як і учні, давно не бачив і не чув Спасителя. Можливо, навіть думаєш, що Він помер і вже ніколи не навідає тебе? В такому стані важко в щось вірити, особливо в те, що Христос - живий. Учні теж не повірили, тому Господь розуміє тебе!

Субота… Цей день краще було б назвати "порожнечею" чи "засухою". Однак, її потрібно пережити. За суботою завжди приходить неділя. А це вже інша історія. Історія твоєї перемоги!

"Сам Бог сказав: Я тебе не покину, ані не відступлюся від тебе!" Євр. 13:5

 

 

 

 

про наскнигиматеріалипідтримати

© 5 ХЛІБІВ та 2 РИБИ. Всі права захищено.

При використанні матеріалів сайту гіперпосилання на www.5breads2fishes.com обов'язкове.

Електронна пошта: mail@5breads2fishes.com