5 ХЛІБІВ та 2 РИБИ

 

про наскнигиматеріалипідтримати

на головну сторінкунаписати нам листа5 ХЛІБІВ та 2 РИБИ
у FACEBOOK5 ХЛІБІВ та 2 РИБИ у TWITTER

Щоденні роздуми  

 

 

квітень

 

16

 

повернутися

 

Говори, Господи!

 

"Тож віра від слухання, а слухання через Слово Христове"

Рим. 10:17

 

Біблія – не історичний роман, не наукова фантастика, не збірник психологічних порад. Недостатньо тільки листати її сторінки: читаючи розумом – потрібно розуміти та слухати серцем і довіряти всьому, що каже Бог.

Це трапилося осіннього ранку 2002 року. Тоді я навчався на другому курсі біблійного інституту. Бог благословляв моє життя. Останній тиждень був особливо насичений різними подіями (поїздкою в церкву, декількома служіннями, на яких я проповідував), тому не залишилося часу для особистого читання Біблії (хоча на богослужіннях я використовував її). Того ранку, як завжди, зайшовши до лекційної аудиторії, я попрямував до свого місця. На столі стрічкою був прикріплений маленький папірець. Те, що було на ньому написане, я запам'ятаю на все життя: "Якщо ти хочеш знати, який важливий для тебе Бог, досліди, яке місце у своєму житті ти вділяєш для Божого Слова".

Я дякував в молитві Господу за те, що того ранку багато зрозумів. Творець Вселенної кожного дня хоче мати спілкування зі своїм творінням! До речі, я й досі не знаю, хто прикріпив той папірець до моєї парти.

Друже, якщо ти ніколи не читав Біблії або ж легковажно ставився до цієї Книги, тоді познайомся із Нею сьогодні. Її автором є сам Бог. Невже ж ти не хочеш послухати, що скаже тобі Господь?

 

 

 

 

про наскнигиматеріалипідтримати

© 5 ХЛІБІВ та 2 РИБИ. Всі права захищено.

При використанні матеріалів сайту гіперпосилання на www.5breads2fishes.com обов'язкове.

Електронна пошта: mail@5breads2fishes.com