5 ХЛІБІВ та 2 РИБИ

 

про наскнигиматеріалипідтримати

на головну сторінкунаписати нам листа5 ХЛІБІВ та 2 РИБИ
у FACEBOOK5 ХЛІБІВ та 2 РИБИ у TWITTER

Щоденні роздуми  

 

 

квітень

 

7

 

повернутися

 

Віра Авраама

 

"Усі вони повмирали за вірою, не одержавши обітниць, але здалека бачили їх, і вірували в них, та визнавали, що вони на землі чужинці й приходьки"

Євр. 11:13

 

Авраам став старий. Той самий Авраам, якого Бог покликав з Харану, який залишив корисні зв’язки, вірних друзів, улюблене заняття, мальовничі місця і, взявши свої маєтки, вирушив в "нікуди". Саме так, пішов в Край, який йому пообіцяв Бог, але до якого потрібно було ще довго добиратися. "Вірою Авраам, покликаний на місце, яке мав прийняти в спадщину, послухався та й пішов, не відаючи, куди йде" (Євр. 11:8).

Зрілий чоловік, у розквіті сил (всього 75 років), поміняв хороші знайомства на часті напади степових кочівників, друзів – на одиноких шакалів в пустині, улюблену справу – на безкінечне блукання піщаними лабіринтами, прекрасні сади – на вигоріле лице полів.

Сто років Авраам очікував на Обіцяний Край і помер, на жаль, так і не бачивши його. Однак, віра Божого чоловіка не ослабла: він міцно тримався Заповіту, який з ним склав Бог. Вірою перебував Авраам на Землі Обіцяній, як на чужій.

Можливо, і твоя мрія досі не збулася? Чи, може, обіцянка Божа так і не стала реальністю в твоєму житті? Остання надія гасне на очах? Прийми вірою невидиме за видиме. Візьми приклад з Авраама. Можливо і ти доповниш список Божих героїв віри!

 

 

 

 

про наскнигиматеріалипідтримати

© 5 ХЛІБІВ та 2 РИБИ. Всі права захищено.

При використанні матеріалів сайту гіперпосилання на www.5breads2fishes.com обов'язкове.

Електронна пошта: mail@5breads2fishes.com